Levering & Retouren

We zullen het product zeer zorgvuldig verpakken en verzenden via:


- Mijn pakket / Post NL voor Nederland


verzekerd, met een trackingnummer en afleverbevestiging.


Verzenden 

Alle herdenkingsjuwelen en andere producten worden verzonden via Post NL,met een trackingnummer en bezorginformatie, tenzij vooraf andere afspraken zijn gemaakt. Memory Jewelery By MAX gaat ermee akkoord dat alle producten zorgvuldig worden verpakt om het risico van breuk tot een minimum te beperken, en omvat verzekering en traceergegevens.
Wanneer een bestelling wordt verzonden vanuit ons hoofdkantoor in Nederland, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen veroorzaakt door douane of vakanties.

Beschadigde of verloren zendingen

Memory Jewelery By MAX kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies of schade aan gedenkartikelen tijdens het transport. Inspecteer alle koopwaar na ontvangst. In het geval dat een product verloren gaat tijdens het transport of op een of andere manier beschadigd raakt, Memory Jewelery By MAX moet binnen 5 dagen na ontvangst schriftelijk of per e-mail op de hoogte worden gesteld en alle claims moeten worden ingediend bij de transporteur. Memory Jewelery By MAX zal er alles aan doen om eventuele problemen met de koerier op te lossen.

Retouren

Vanwege het aangepaste karakter van elke bestelling bieden wij geen restitutie, maar aarzel alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen voor kwaliteitsbelangen of speciale omruiling.